Monday, 17 June 2013

Kembali lagi


Assalamualaikum semua.. yeayyyyy! eh, kenapa suka sangat ni.. haha.. Actually, aku suka ni sbb aku dpt blogging semula.. Sebelum ni kan blog ni aku deactivekan sebab malas nak update.. Aku malas nak update sebab lappy aku terjatuh then screen nye retak seribu.. Nak update pakai handset sangat-sangat tak memuaskan.. Aku tak suka.. So, bila fikir-fikir balik aku decide untuk deactivekan saja blog ni.. SobSobSob.. But today after timbul kesedaran bahawa aku dgn blog tak boleh di pisahkan, maka harini aku berjaya active kan semula blog ni dan update first entry untuk blog ni dgn hasil pemberian laptop baru daripada tunang.. hehehe.. Opss! Tunang? yup, kali ini aku kembali sebagai blogger dengan status yang baru.. okay, nanti aku update entri pasal my engagement day..

So, wassap korang? Sihat semuanya? Harap sihat sentiasa la ye.. Yang agak-agak tak sihat tu cepat-cepat la pergi ke klinik, jangan di biarkan nanti melarat pulak.. Actually banyak benda yang aku nak share kan kat sini.. Lama dah aku tak jelajah blog korang kan.. Tak pe, harini aku rasa macam tak banyak kerja, kalau aku sempat nanti aku nak jelajah blog korang ye.. Jaga-jaga ada yang memerhati.. hehehe..